19.01. - 23.01.2015
Poniedziałek
19.01.15
- Zupa fasolowa z zacierką
- Makaron z twarogiem i śmietaną
- Kompot owocowy
450 ml
220 g
200 ml
Wtorek
20.01.15
- Zupa brokułowa
- Stek z karkówki z cebulką
- Ziemniaki
- Sałatka z ogórków kiszonych z marchwią
- Kompot owocowy
450 ml
  80 g
250 g
100 g
200 ml
Środa
21.01.15
- Rosół z makaronem
- Kotlet z piersi kurczaka
- Ziemniaki
- Marchewka z groszkiem
- Jabłko
- Napój owocowy
450 ml
  80 g
250 g
100 g
200 ml
Czwartek
22.01.15
- Zupa szczawiowa z jajkiem
- Pulpet w sosie śmietanowym
- Ziemniaki
- Sałatka z buraków
- Kompot owocowy
450 ml
  80 g
250 g
100 g
200 ml
Piątek
23.01.15
- Barszcz czerwony
- Bigos wiejski
- Bułka
- Baton
- Napój owocowy
450 ml
220 g
    1 szt.
    1 szt.
200 ml
S m a c z n e g o!!!

Stołówka szkolna zastrzega sobie prawo
do sporadycznych zmian w proponowanym jadłospisie